Monday, December 4, 2017

Arendusprojekti lõppeesmärk



Laste rajakaamerate projekt

Nurme kool liitus "Aasta looma" kodulehe toimkonna, Looduskalendri ja Eesti Jahimeeste Seltsi eestvedamisel loodud Laste rajakaamerate projektiga looduskalender.ee/n/taxonomy/term/39 Tegevuste kohta andsid juhiseid õpilastele ja õpetajatele meie kandi loodusfotgraaf Tarmo Mikussaar ja "Aasta looma" liikumise eestvedaja Helen Arusoo.

Lõpuseminariks lootsime esimese vaatlusmaterjali kätte saada ja kui kõik
plaanipäraselt edasi läheb, siis arvatavasti sinna ka jõuame

•           Hästi:

Nurme kool on liitunud Looduskalendri "Laste rajakaamerate" projektiga (ka nende FB grupiga).

Loomade vaatlusplats ette valmistatud. Soolak paigaldatud tööõpetuse õpetaja ja LA laste poolt. Soola hankis loodusõpetuse õpetaja.

Vaatluskaamera ja sülearvuti olemas. Eelmisel nädalal saime kätte ka mälukaardid. Loodame, et esmaspäeval saab kaamera metsa  paigaldada ja loomi jälgima hakata. Klassijuhataja, loodusõpetuse õpetaja ja õpilased toimetavad selle projektiga igapäevaselt.


•          Takistused:

Koolil ei ole igapäevaselt oma IT spetsialisti koolis, kes kiirelt toeks võiks olla. Jagame teda teise kooliga.


 •           Teisiti:



Hetkel paistab, et on kõik väga kenasti selle projektiga  haakunud.


2 comments:

Unknown said...

Hea Nurme Kooli digi-meeskond!
Me ÕPPISIME teilt ühe väga hea idee. Juba siis, kui te esimest korda enda ideed looduskaamera paigaldamise kohta tutvustasite, arutasime Are Kooli meeskonnaga, et see on väga lahe mõte, hästi arusaadav ja teostatav. Võib- olla me võtame šnitti ja kasutame TEIE IDEED ka Are Koolis. Loodan, et lubate.
Me TUNDSIME teie blogi lugedes, et saime teiega paremini tuttavaks. Hea oli lugeda postitust ja vaadata fotosid. Väga arusaadav ja hästi läbi mõeldud. Ajaliselt väga hästi kavandatud, õpetajad hästi kaasa tulnud.
Me SOOVITAME, tegelikult SOOVIME teile, et JÄTKAKE SAMAS VAIMUS!
Are Kooli digimeeskond: Aive, Kristi ja Anneli

Veve said...

Aitäh, kolleegid Are koolist!